Η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών τιμώντας την παγκόσμια ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη συμμετείχε στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης όλων που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίον του Άρεως.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. προσέφερε το σύνολο των προϊόντων που σε συνεργασία και με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος μαγειρεύτηκαν και εν συνεχεία μέσω της Εκκλησίας της Ελλάδος προσφέρθηκαν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Για την Περιφέρεια Αττικής η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε σημαντικά στην προσπάθεια αυτή δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών και τον πρόεδρο της Δημήτρη Μουλιάτο για τη σημαντική πρόσφορά τους στην εκδήλωση αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα».

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. Δημήτρης Μουλιάτος επεσήμανε ότι: «Οι επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών δηλώνουν παρών και σε αυτή την κοινωνική δράση που στόχο έχει-εκτός από την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος- και την προσφορά στο συνάνθρωπο. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι πίσω από τους πάγκους των λαϊκών αγορών είμαστε και παραμένουμε ένα ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που στηρίζει όσους το έχουν ανάγκη αποδεικνύοντας ότι οι λαϊκές αγορές ήταν και παραμένουν-πέραν των άλλων- κι ένας θεσμός ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.