Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 16:17

Συνάντηση ΠΟΣΠΛΑ και Ομοσπονδίας Πωλητών Θεσσαλονίκης

318
Συνάντηση ΠΟΣΠΛΑ και Ομοσπονδίας Πωλητών Θεσσαλονίκης

Περιοδεία της ΠΟΣΠΛΑ στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση με την κλαδική Ομοσπονδία πωλητών λαϊκών αγορώνΠεριοδεία της ΠΟΣΠΛΑ στη Θεσσαλονίκη και συνάντηση με την κλαδική Ομοσπονδία πωλητών λαϊκών αγορών• Νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο Ομοσπονδιών


Νέα σελίδα στις σχέσεις μεταξύ της ΠΟΣΠΛΑ και της Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης γράφτηκε μετά τη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη.

Την ΠΟΣΠΛΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της, Κώστας Κακαράντζας και ο Δημήτρης Λάζος πρόεδρος της Δ’ Λαϊκής Αθήνας.

Εκ μέρους των συναδέλφων από τη Θεσσαλονίκη συμμετείχαν από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών - Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, Καζάκος Νικόλαος, ο ΓΓ Καρυπίδης Κώστας, ο Δερετζής Νίκος, αντιπρόεδρος, ο Ευθυμιάδης Μάκης Γ.Γ. του Σωματείου Ομόνοια, ο κος Χρυσαφίδης, ο Σταύρος Λεπτούργος Πρόεδρος του Σωματείου Ελπίς, ο Τσιφτσίδης Θεόδωρος Επίτιμος Πρ του Σωμ. Ελπίς, ο κ. Χρύσογλου μέλος, ο Παυλίδης Λάζαρος Πρ. του Σωματείου Ομόνοια και ο Γέργης Μιχάλης, μέλος.