Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 15:27

Η διασφάλιση της υγείας είναι πάνω απ’ όλα! Η υπεύθυνη στάση της ΠΟΣΠΛΑ και η κοινωνική της προσφορά στην πρώτη γραμμή

1048
Η διασφάλιση της υγείας είναι πάνω απ’ όλα! Η υπεύθυνη στάση της ΠΟΣΠΛΑ και η κοινωνική της προσφορά στην πρώτη γραμμή

Η ΠΟΣΠΛΑ με υπεθυνότητα όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος, θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την λειτουργία των λαϊκών αγορών από τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να εφαρμοστούν πλήρως και με απόλυτη επιτυχία από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020.

Την ίδια ώρα στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της ΠΟΣΠΛΑ αποφασίστηκε τα προϊόντα που είχαν ήδη προμηθευτεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές του Σαββάτου 21.3.2020 να διατεθούν, τηρώντας αυστηρούς όρους υγιεινής, στις κοινωνικές δομές της Περιφέρεια Αττικής για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Παρόντες μεταξύ ελαχίστων, εξαιτίας των μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού, ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λαϊκών Αγορών Σταύρος Μελάς.

Οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών σε όλη την Αττική είναι αποφασισμένοι, ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες των συντεταγμένων οργάνων της πολιτείας να εξασφαλίσουν στους καταναλωτές επάρκεια προϊόντων, σε χαμηλές τιμές και -πρωτίστως- σε ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Περιφερειάχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

 

PAR 4039

PAR 4046

PAR 4052

PAR 4073

 

PAR 4127

PAR 4108

PAR 4106

 

 

 

Video