Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 22:10

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με συμμετοχή της ΠΟΣΠΛΑ

280
Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης με συμμετοχή της ΠΟΣΠΛΑ

Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα φτωχοποίησης των εργαζομένων, των επαγγελματιών και των συνταξιούχων έγινε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, μετά τη συμφωνία που έκλεισε η κυβέρνηση στο Eurogroup. Τα νέα πρόσθετα μέτρα που υπέγραψε η κυβέρνηση έρχονται να συνεχίσουν την ίδια πολιτική των μνημονίων και παρατεταμένης εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.Μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα φτωχοποίησης των εργαζομένων, των επαγγελματιών και των συνταξιούχων έγινε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, μετά τη συμφωνία που έκλεισε η κυβέρνηση στο Eurogroup. Τα νέα πρόσθετα μέτρα που υπέγραψε η κυβέρνηση έρχονται να συνεχίσουν την ίδια πολιτική των μνημονίων και παρατεταμένης εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.

Στο συλλαλητήριο συμμετίχαν εκατοντάδες Σωματεία και Ομοσπονδίες, χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας και τάξης που πλήττονται από τα νέα μέτρα. Η ΠΟΣΠΛΑ συμμετείχε στο Συλλαλητήριο με δεκάδες επαγγελματίες πωλητές που μετά το τέλος της εργασίας τους κατέβηκαν στο δρόμο, να φωνάξουν μαζί με όλο το λαό: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα! Περνάμε στην αντεπίθεση!

Οι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών, μαζί με τους επαγγελματίες όλων των κλάδων, τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους συνταξιούχους έδωσαν έτσι ένα άμεσο πρώτο μήνυμα στην κυβέρνηση ότι τα νέα μέτρα που θέλουν να εφαρμόσουν θα βρουν απέναντι τους το λαό ενωμένο κι οργανωμένο για να αντιμετωπίσουν τα νέα βάρβαρα μνημόνια που θέλουν να εφαρμόσουν από κοινού κυβέρνηση και δανειστές.