Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 09:08

Εκλογοαπολογιστική ΓΣ ΠΟΣΠΛΑ: Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας

553
Εκλογοαπολογιστική ΓΣ ΠΟΣΠΛΑ: Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Παναττικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών - ΠΟΣΠΛΑ, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Wyndham.

 

Θερμό χαιρετισμό στη Γ.Σ. απεύθυναν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Σταύρος Μελάς.

 

Ο πρόεδρος Δημ. Μουλιάτος διάβασε τον απολογισμό δράσης της απερχόμενης διοίκησης και ανέλυσε στην εισήγηση του όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των Λαϊκών Αγορών.

Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.

Στη συνέχεια ψηφίστηκε Εφορευτική Επιτροπή που θα οδηγήσει την ΠΟΣΠΛΑ σε εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Οι πρόεδροι των Λαϊκών Αγορών και αντιπρόσωποι της ΠΟΣΠΛΑ, στις ομιλίες τους ανέφεραν προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε λαϊκή αλλά και ο κλάδος συνολικότερα. Επικράτησε σε γενικές γραμμές κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στις τοποθετήσεις όλων των συναδέλφων.

Η Συνέλευση τελείωσε με τη δευτερολογία του Δημ. Μουλιάτου που έδωσε εξηγήσεις για τα πεπραγμένα της διοίκησης  σε όλα τα ερωτήματα ή διευκρινίσεις που ζητήθηκαν κατά τις ομιλίες των Αντιπροσώπων.  

 

Το μήνυμα που έστειλε η Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΠΛΑ είναι:

ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 -ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ.

-ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

-ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.