Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 07:39

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ (photo-video)

1553
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Γ.Γ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ (photo-video)

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

      Συνάντηση γνωριμίας κι ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης είχε το προεδρείο της ΠΟΣΠΛΑ με το νέο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου Πάνο Σταμπουλίδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα κι ο νέος ΓΓ, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο των Λαϊκών Αγορών.

      Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ κ. Μουλιάτος Δημήτρης έθεσε τα προβλήματα του κλάδου δίνοντας έμφαση στα εξής θέματα :

  • Διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών – Αναβάθμιση και Στελέχωση της.
  • Μεταβίβαση των αδειών σε α’ και β΄ βαθμό συγγενείας.
  • Κατάργηση του άρθρου που αναφέρεται στα παράλληλα εισοδήματα.
  • Παραλαϊκές αγορές.

      Κι από τις δύο πλευρές υπήρξε δέσμευση ότι εφ’ εξής θα υπάρχει ένας στενός και ουσιαστικός διάλογος καθώς και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών.

      Η ΠΟΣΠΛΑ εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον Δημήτρη Μουλιάτο Πρόεδρο, τον Κώστα Σφύρλα Γ.Γ., Γιώργο Τσούνια Ταμία και τον εκπρόσωπο της ΠΟΣΠΛΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιώργο Καζέπη. Παρόν ήταν επίσης κι ο νέος νομικός σύμβουλος της ΠΟΣΠΛΑ κος Βασίλης Καπερνάρος. Παρόν στη συνάντηση ήταν επίσης κι ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για τις λαϊκές αγορές, Σταύρος Μελάς.

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημ. Μουλιάτος                                                                                                           Κων. Σφύρλας