Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 12:31

Συνάντηση της ΠΟΣΠΛΑ με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη

1750
Συνάντηση της ΠΟΣΠΛΑ με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη

Συνάντηση με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη είχε το Προεδρείο της ΠΟΣΠΛΑ, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του κου Πατούλη, που ήθελε να ενημερωθεί πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί στις λαϊκές αγορές και τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας για το θεσμό.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Κώστας Κακαράντζας ξεκινώντας την ενημέρρωση καλοσώρισε τον Κο Πατούλη και μίλησε για όλα τα φλέγοντα θέματα των λαϊκών αγορών. Τα θέματα που ανέπτυξε ήταν, το θεσμικό πλαίσιο των λαϊκών αγορών, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πωλητές λαϊκών αγορών, ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα των «αγορών χωρίς μεσάζοντες» και των βιλογογικών αγορών. Παράλληλα τον ενημέρωσε και για ειδικά θέματα των λαϊκών όπως προβλήματα με τη μεταβίβαση των αδειών όπως έχει προκύψει με το νέο νόμο και άλλα.

Ο Κος Πατούλης έδειξε πως ήταν ήδη αρκετά ενημερωμένος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές αγορές. Έτσι η συζήτηση περιστράφηκε λιγότερο σε ενημερωτικά θέματα και περισσότερο σε λύσεις που θα μπορούσε να προσφέρει η Περιφέρεια ως αρμόδιο θεσμικό όργανο στις λαϊκές αγορές.

Η ΠΟΣΠΛΑ ευχαριστεί τον Κο Πατούλη για την επίσκεψη του. Οι πόρτες της Ομοσπονδίας μας είναι πάντα ανοιχτές για όποιον άλλο υποψήφιο Περιφερειάρχη θέλει να επισκεφτεί την ΠΟΣΠΛΑ και να ενημερωθεί για τα τρέχοντα αλλά και τα θεσμικά προβλήματα του κλάδου μας.

Ακολουθούν βίντεο με όλες τις τοποθετήσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, που έγινε σε πολύ καλό και γόνιμο κλίμα.