Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 20:03

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.

2978
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ

ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Δωδεκανήσου 56 – Περιστέρι – Τ. Κ. 12134

Τηλ. 210.5762256 – Fax 210.5762451

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιστέρι 22 Μαρτίου 2020

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισες, συνάδελφοι.

 

Από αύριο, Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 οι λαϊκές αγορές ξαναλειτουργούν κανονικά εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα  τις οδηγίες της πολιτείας αναφορικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Από όλους εμάς και τον καθένα ξεχωριστά εξαρτάται η συνέχιση της  απρόσκοπτης λειτουργίας των λαϊκών αγορών εφόσον τηρούμε με ευλάβεια όλα τα μέτρα που ορίζουν οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία καταναλωτών και επαγγελματιών πωλητών.

Φοράμε όλοι γάντια μίας χρήσης, όσοι καταναλωτές δεν είναι εφοδιασμένοι με γάντια, τους τα προσφέρουμε αμέσως μόλις πλησιάσουν στον πάγκο μας.

Τοποθετούμε σε εμφανές σημείο το αντισηπτικό υγρό προσβάσιμο σε όλους, ενώ απολυμαίνουμε τακτικά τους τόσο τους ίδιους τους πάγκους όσο και κάθε άλλο αντικείμενο που χρησιμοποιούμε κατά τη διάρκεια της εργασίας μας.

Τηρούμε τις αποστάσεις ανάμεσα στους πάγκους σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφέρειας Αττικής και με την καθοδήγηση των εκπροσώπων των Σωματείου μας, που θα βρίσκονται από νωρίς αύριο το πρωί σε όλες τις λαϊκές αγορές προκειμένου να μας βοηθήσουν σε οτιδήποτε προκύψει.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και οφείλουμε όλοι οι επαγγελματίες πωλητές των λαϊκών αγορών σε όλη την Αττική, ακολουθώντας πάντοτε τις οδηγίες των συντεταγμένων οργάνων της πολιτείας να εξασφαλίσουμε την εργασία μας σ’ ένα ασφαλές για όλους πλαίσιο λειτουργίας.

                                                ΓΙΑ ΤΑ Δ. Σ.

 

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.

         ΔΗΜ. ΜΟΥΛΙΑΤΟΣ                                                      ΚΩΝ. ΣΦΥΡΛΑΣ