«Πράσινο φως» άναψε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα του λιανεμπορίου τη Δευτέρα και όπως ήταν αναμενόμενο και για τα βιομηχανικά είδη στις λαϊκές αγορές.

Η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το πλάνο της Πολιτείας για το άνοιγμα του υπαίθριου και στεγασμένου εμπορίου στις 18 Ιανουαρίου με αυστηρούς όρους και κανόνες για όλους!

Σε ότι μας αφορά επεκτείνεται το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας και για τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στα βιομηχανικά είδη.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης από νωρίς σήμερα το πρωί, έτσι αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της Επιτροπής επικοινώνησαν και πάλι μαζί του προκειμένου να του ανακοινώσουν το περίγραμμα των μέτρων που θα τεθούν σε εφαρμογή στις λαϊκές αγορές προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια και οι συνάδελφοι των «βιομηχανικών».

Περιορισμοί εξίσου αυστηροί θα υπάρχουν και στο στεγασμένο εμπόριο ενώ τις επίσημες ανακοινώσεις για την επανεκκίνηση της αγοράς θα κάνει στις 18:00 το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.